Acasă Actualitate A murit omul de afaceri Cornel Jurcă, fondatorul companiei Blitz

A murit omul de afaceri Cornel Jurcă, fondatorul companiei Blitz

DISTRIBUIȚI

Veste cutremurătoare, la Timișoara. Omul de afaceri Cornel Jurca, fondatorul companiei Blitz, a trecut la cele veșnice. În urmă cu doar câteva luni, se aniversau 32 de ani de activitate neîntreruptă a uneia dintre cele mai cunoscute firme din Timișoara.

Omul de afaceri timișorean Cornel Jurca a știut dintotdeauna că șoferia și mașinile vor face parte din viața lui. În 32 de ani, Blitz a ”pus volanul” în mâna a zeci de mii de șoferi, amatori și profesioniști.

Compania Blitz s-a înscris în cercul select al modelelor de business de familie construite cu responsabilitate, care s-a dezvoltat în timp, constant și sănătos.

Blitz a fost înființată în septembrie 1991, cu activități de școlarizare a celor care doreau să devină conducători auto. Ulterior, a devenit un grup de firme, cuprinzând societăţi comerciale cu profil de învăţământ secundar, transport în regim de taxi şi servicii de pază şi protecţie.

Școala de şoferi a început să organizeze și cursuri de conducere defensivă pentru societățile cu flotă de autovehicule cu scopul reducerii accidentelor de circulație.

Cornel Jurca, cel care a pus piatra de temelie, a arătat ca munca, respectul pentru oameni și valori sunt pilonii pe care se clădește succesul.

De astăzi, tradiția, respectul pentru muncă și dragostea pentru mașini și șoferi vor fi duse mai departe de copii și nepoți.

Cornel Jurca s-a implicat în viața comunității din postura de membru al Clubului Rotary Ripensis Timișoara al cărui președinte a fost în perioada 2012 – 2013.

Prin Fundația Blitz a ajutat sute de copii și familii nevoiașe din mediul rural și zone izolate. De asemenea, s-a implicat în organizarea și sponsorizarea diferitelor etape de raliu, organizând zece ediții a Raliului Banatului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comentarii

comentarii