Acasă Actualitate A murit prof.univ.dr. Emil Cazan, fost prorector al Universităţii de Vest din...

A murit prof.univ.dr. Emil Cazan, fost prorector al Universităţii de Vest din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Doliu în lumea universitară din Timișoara. Prof.univ.dr. Emil Cazan a trecut la cele veșnice.

Născut oe 4 aprilie 1949, Emil Cazan a fost profesor universitar, titularul cursurilor de Management, Managementul Producţiei, Documentaţia Tehnico – Economică a Investiţiilor, doctor în economie, conducător de doctorat în domeniul Management.

A fost membru al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România (ANEVAR), expert-evaluator și expert evaluator CNCSIS, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

După anul 1990 a făcut parte din echipa managerială a unor importante societăţi comerciale din zona de vest a României, fiind și vicepreşedintele SIF Banat – Crişana.

În perioada 1996 – 2004, a deţinut funcţia de Decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Universitatea de Vest Timişoara.

A fost prorector al Universităţii de Vest din Timişoara, în perioada 2004 – 2008.

A publicat 7 cărţi, 9 manuale şi îndrumătoare de lucrări practice, 37 articole şi studii în reviste de specialitate, a prezentat 100 de comunicări la manifestări ştiinţifice naţionale şi internaţionale, a elaborat 14 contracte de cercetare ştiinţifică, contracte pentru agenţi economici din Timiş şi din alte judeţe limitrofe, a condus 28 studii de fezabilitate şi 20 rapoarte de evaluare pentru privatizare, colaborator la 12 rapoarte de evaluare, 32 studii de fezabilitate şi la 11 analize financiare.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 12 aprilie, de la ora 14, la cimitirul de pe strada  Cosminului din Timișoara.

Comentarii

comentarii