Acasă Actualitate A patra tură ciclistă “Verde pentru Biciclete”

A patra tură ciclistă “Verde pentru Biciclete”

462
DISTRIBUIȚI

“Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 2 august 2009, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană propusă în cadrul campaniei. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Stadionul ”Dan Păltinişanu”, la ora 10:00. Toţi amatorii mersului pe două roţi sunt invitaţi să pedaleze pe traseul: stadion – bv. Liviu Rebreanu – Calea Buziaşului – Moşniţa Nouă – Albina – Dig  Timiş – Pădurea Giroc – Giroc Sat – Calea Girocului – stadion. Terenul permite participarea cu orice tip de bicicletă, mai puţin cursieră pe porţiunea digului. Traseul este accesibil tuturor categoriilor de vârstă. Lungimea prevăzută este de aproximativ 25 km cu o durată de parcurgere de aproximativ 3 ore.
Organizatorii vor continua distribuirea de numere de biciclist celor care nu au deja şi pe baza acestora vor organiza o tombolă, la care va fi oferită cea de-a patra bicicletă de oraş. Detalii despre acţiune se pot afla de la Graţian Bolog, coordonator tură, la numărul de telefon 0722 550 897.
Scopul turelor cicliste bănăţene “Verde pentru Biciclete” este de a cunoaşte împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.
  “Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega Timişoara, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu şi ECO CLUB Timişoara.

Comentarii

comentarii