Acasă Politica A părăsit partidul domnului Dan şi s-a apucat de vândut tractoare

A părăsit partidul domnului Dan şi s-a apucat de vândut tractoare

364
DISTRIBUIȚI

Gabriela Tripon este dezamăgită şi scârbită: „M-au aruncat în faţă, i-am susţinut atunci când au fost atacaţi de Simona Man şi acum au uitat de mine”

Gabriela Tripon s-a decis să părăsească definitiv Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD). Asta pentru că, o spune şi ea, s-a „scârbit” de politica dusă de acest partid şi vrea să treacă mai departe, la lucruri mai serioase…  A venit din PSD în PP-DD în 15 noiembrie 2011, „chemată de cei de la PP-DD Arad împreună cu o organizaţie de cartier, de secţie de votare”. Implicare… pre puţin până la alegeri. „Eram membru în biroul executiv. Biroul executiv a fost dizolvat de Simona Man (cea care conduce de la nivel central PP-DD). Am pus umărul pentru a duce ajutoare în Moldova şi alte acţiuni”, spune Gabriela Tripon. Nu a mai stat la Arad. A venit la Timişoara pentru a apăra filiala de schimbările venite cu comandă de la centru. Vasile Caprea a fost schimbat şi biroul judeţean dizolvat de Simona Man. Atunci, mai mulţi pp-dd-işti din vestul ţării au venit aici pentru a-i sta scut lui Caprea în calea lui Simona Man. „Am venit în Timişoara cu treabă, m-am întâlnit cu Caprea, care era atunci pus la zid de de către Simona Man, iar acesta mi-a sugerat să-l susţin în continuare în organizaţia Timiş a PP-DD şi mi-a cerut într-o primă fază să preiau echipa de tineret a partidului lui Dan Diaconescu din Timiş, apoi, la o zi şi jumătate distanţă, să preiau organizaţia de femei sau să fiu secretar executiv în Biroul Politic Judeţean. Am refuzat funcţiile şi am cerut doar un post de secretară la noul sediu al PP-DD de la sindicate. Cererea a fost acceptată, cu cuvâtul de onoare al dânsului, iar din 19 martie mi-a întors spatele, s-au făcut toţi că nu mă cunosc, că nu ştiu cine sunt, că nu mă pot primi în casă din cauză că le-aş goli casa şi, în ultima fază, am auzit de la alţi membri că vor să mă trimită pe centura Aradului”, spune Gabriela Tripon.

„M-au pus pe drumuri, mi-am cheltuit banii pe la hoteluri, a trebuit să vin eu de la Arad să le cumpăr vopsele şi diluant pentru amenajarea noului spaţiu”

„La o săptămână distanţă am fost la biroul judeţean, am vorbit cu Diaconu – actualul preşedinte interimar al fiIialei – i-am spus povestea de la un capăt la altul, i-am arătat bonurile de contribuţie la amenajaea spaţiului de la sindicate şi a spus că mă va contacta într-un timp cât mai scurt. Telefon pe care nu l-am primit deloc. M-au aruncat în faţă, i-am susţinut atunci când au fost atacaţi de Simona Man şi acum au uitat de mine. M-au pus pe drumuri, mi-am cheltuit banii pe la hoteluri, a trebuit să vin eu de la Arad să le cumpăr vopsele şi diluant pentru amenajarea noului spaţiu”, a spus Tripon. Aceasta a primit şi un mesaj de la o membră din organizaţia de femei prin care i se transmitea că nu mai are ce căuta la partid. „Nu am încălcat nici un punct din statutul partidului”, spune Gabriela Tripon.

„Cei care speră că cei 20.000 de euro se vor primi să nu se aştepte să-i vadă vreodată”

Gabriela Tripon s-a săturat de politică. „Am plecat din filială, m-am apucat de afaceri cu tractoare. Sunt foarte dezamăgită. Cu regrete sincere pentru toţi foştii mei colegi care sunt orbiţi de OTV şi preşedinţii de organizaţie cu vorbe cu care sigur nu vor ajunge la putere şi nu le vor putea îndeplini, cei care speră că cei 20.000 de euro se vor primi să nu se aştepte să-i vadă vreodată. Banii se primesc după numărul de adeziuni aduse, vechimea în partid şi activitatea fiecăruia. Deschideţi-vă bine ochii, că cei care sunt aduşi din alte partide politice, în special din PDL, nu fac decât să joace jocurile politice ale lui Simona Man, cea care de fapt conduce Partidul Poporului, aşa cum s-a întâmplat în judeţul Arad. Tot aşa în Timiş, Caprea fiind schimbat cu Diaconu de la PDL, la fel şi în Caraş-Severin, Huneodara, în Predeal şi Rădăuţi, în sectorul 6 din Bucureşti şi restul de filiale din ţară”, spune Tripon.

Caprea: „Tot ce spune nu e adevărat… sunt nişte aberaţii”

„Tot ce spune nu e adevărat… sunt nişte aberaţii. A venit la conferinţa de presă, m-a întrebat dacă poate să spună ce are de spus despre Arad, am lăsat-o. Ea mi-a spus că a venit la viitorul ei soţ. De atunci m-am trezit cu ea la noul sediu, stătea şi căsca gura pe acolo, efectiv privea. La sfârşitul unei zile vine şi-mi spune: eu cu viitorul meu soţ nu mai avem unde să stăm, proprietarul unde stăm în chirie vinde apartamentul, ne-ar trebui să găsim undeva o garsonieră. Am sunat pe cineva care stă într-un bloc de garsoniere. Am trimis-o acolo, de acolo nu mai ştiu ce a făcut. De atunci nu am mai văzut-o. Eu nu am făcut nici o promisiune, dar tipa mi-am dat seama că e puţin pe lângă calea ferată. Fata asta nu are nici o atribuţie. Sunt invenţii de-ale ei. Ea a fost la tineret la Arad. La conferinţa de presă a zis: ştiţi, aş putea să intru şi eu în partid? Am spus că da, dacă stă în Timişoara. Atât i-am spus, în rest nimic”, spune Vasile Caprea.

 

 

Comentarii

comentarii