Acasă Eveniment A scos pistolul pentru a impresiona studentele

A scos pistolul pentru a impresiona studentele

DISTRIBUIȚI

A scos pistolul în aşteptarea notei de plată. S-a întâmplat pe o terasă din Complexul Studenţesc din Timişoara. Un mecanic auto în vârstă de 35 de ani, originar din Giarmata, ameţit bine a îndreptat pistolul către prietenii de pahar. În gura mare bărbatul s-a lăudat cu performanţele armei de foc. Dacă studenţii prezenţi în preajmă nu l-au prea băgat în seamă, altfel a stat treba cu doi jandarmi aflaţi la o terasă din apropiere. L-au lăsat să se ridice de la masă şi apoi i-au cerut politicos documentele pentru deţinerea pistolului cu gaz. Mecanicul le-a declarat senin că obţinuse arma de la un client căruia îi reparase maşina şi nu avea bani să plătească. Pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor bărbatul riscă între 3 şi 10 ani de închisoare.
Mecanicul auto nu este la prima abatere, el având la activ o condamnare de 5 ani de închisoare pentru furturi de maşini.
De-a lungul timpului, în Complexul Studenţesc din Timişoara au mai fost reţinute şi alte persoane care posedau arme fără a avea acte pentru acestea.

Comentarii

comentarii