Acas─â Eveniment A scos pistolul pentru a impresiona studentele

A scos pistolul pentru a impresiona studentele

546
DISTRIBUIȚI

A scos pistolul ├«n a┼čteptarea notei de plat─â. S-a ├«nt├ómplat pe o teras─â din Complexul Studen┼úesc din Timi┼čoara. Un mecanic auto ├«n v├órst─â de 35 de ani, originar din Giarmata, ame┼úit bine a ├«ndreptat pistolul c─âtre prietenii de pahar. ├Än gura mare b─ârbatul s-a l─âudat cu performan┼úele armei de foc. Dac─â studen┼úii prezen┼úi ├«n preajm─â nu l-au prea b─âgat ├«n seam─â, altfel a stat treba cu doi jandarmi afla┼úi la o teras─â din apropiere. L-au l─âsat s─â se ridice de la mas─â ┼či apoi i-au cerut politicos documentele pentru de┼úinerea pistolului cu gaz. Mecanicul le-a declarat senin c─â ob┼úinuse arma de la un client c─âruia ├«i reparase ma┼čina ┼či nu avea bani s─â pl─âteasc─â. Pentru ├«nc─âlcarea regimului armelor ┼či muni┼úiilor b─ârbatul risc─â ├«ntre 3 ┼či 10 ani de ├«nchisoare.
Mecanicul auto nu este la prima abatere, el av├ónd la activ o condamnare de 5 ani de ├«nchisoare pentru furturi de ma┼čini.
De-a lungul timpului, ├«n Complexul Studen┼úesc din Timi┼čoara au mai fost re┼úinute ┼či alte persoane care posedau arme f─âr─â a avea acte pentru acestea.

Comentarii

comentarii