Acasă Eveniment A tras asupra vecinilor apoi a ascuns armele şi mai multe cartuşe...

A tras asupra vecinilor apoi a ascuns armele şi mai multe cartuşe într-o pădure din judeţul Caraş-Severin

431
DISTRIBUIȚI

Poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin şi de la Poliţia Staţiunii Băile Herculane au ridicat o armă de vânătoare confecţionată artizanal, 17 cartuşe de calibrul 16 mm şi un pistol neletal, ascunse într-o pădure şi deţinute fără drept de un bărbat de 51 de ani din Cornereva. 

“Arma de vânătoare şi muniţia au fost descoperite şi ridicate de poliţişti dintr-o pădure din zona denumită Iarba Moale de pe raza comunei Cornereva. Arma şi muniţia ar fi fost ascunse în locul respectiv de bărbatul în cauză după ce, în seara zilei de 23 mai, în jurul orei 20.18,  acesta ar fi tras cu arma în direcţia a doi vecini de sălaş, fără a-i răni”,  transmite IPJ Caraş-Severin.

De asemenea, de la sălaşul deţinut de bărbat, poliţiştii au ridicat un pistol neletal.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că bărbatul de 51 de ani nu este autorizat să deţină şi să folosească arme letale sau neletale.  

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tentativă de omor, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii