Acasă Actualitate A venit autorizaţia de construire pentru Complexul sportiv şi de agrement din...

A venit autorizaţia de construire pentru Complexul sportiv şi de agrement din Calea Lipovei

906
DISTRIBUIȚI

Proiectul pentru realizare complexului sportiv şi de agrement din Calea Lipovei a primit aviz de construcţie, probleme continuând să fie cu exproprierea terenului adiacent unde se doreşte construirea unui parc.

Complexul sportiv de pe str. Verde – str. Silistra – zona Lipovei se va întinde pe o suprafaţă de teren corectată şi unificată de 11.055 mp, va avea două bazine de înot, unul acoperit, de 16,5/25 m cu 6 culoare de înot, şi unul în aer liber, de 12,5/25m, vestiare, saună, duşuri şi duşuri exterioare, o zonă de aparate de fitness, o zonă verde de relaxare-parc, un loc de joacă pentru copii, două terenuri de tenis, un teren de baschet, un teren de minifotbal şi parcare.

“Se autorizează executarea lucrărilor de construire pentru obiectivul Construire complex sportiv şi de agrement în zona Lipovei. Corp C1 bazin de înot acoperit, corp doi bazin de înot în aer liber, teren de sport, alte amenajări exterioare, peste 100 locuri de parcare. Valoarea lucrărilor 15,241 milioane lei. Dăm drumul la licitaţie, sper să meargă bine şi să putem începe lucrările pe teren. Imediat după documentaţia legală pentru expropriere, vom trece la expropriere pe terenul adiacent ca să avem şi un parc mare în apropierea centrului”, a anunţat primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii