Acasă Eveniment A vrut să-i înjunghie pe paznicii de la Kaufland, pentru a apăra...

A vrut să-i înjunghie pe paznicii de la Kaufland, pentru a apăra o hoață de șampoane

974
DISTRIBUIȚI

Paznicii supermarketului Kaufland de pe str. Banu Mărăcine din Arad au fost atacați de in tânăr violent. O arădeancă de 23 ani a fost surprinsă pe camerele de luat vederi în timp ce fura produse cosmetice, în jurul orei 11. Ea a fost însoțită de un bărbat de 21 ani, tot din Arad. Cei doi au fost opriți la ieșire, însă bărbatul a început să devină agresiv.

Paznicii au chemat-o pe tânără într-o cameră de interpelare pentru verificări, dar s-a dus cu ei – nechemat – și tânărul de 21 de ani. Bărbatul a devenit extrem de violent în acea cameră, a spart o oglindă și a încercat să-i rănească pe paznici cu un ciob imens din oglindă. Agenții de pază i-au închis pe cei doi în cameră și au solicitat intervenția Jandarmeriei.

În momentul în care au ajuns jandarmii, tânărul încerca să spargă geamul ca să evadeze, dar spre ghinionul său, fereastra avea garduri de siguranță. Disperat, tânărul a mai încercat să-i amenințe pe jandarmi că-și taie gâtul cu ciobul din oglindă, dar jandarmii au reușit până la urmă să-l calmeze și să-l imobilizeze.

A fost nevoie și de intervenția unui echipaj de Ambulanță, însă pentru răni minore și anume tăieturile de pe mâinile tânărului, provocate după ce a spart oglinda.

Bărbatul violent și femeia suspectată de furt au fost conduși la sediul Poliției pentru a li se întocmi actele de sesizare, de distrugere în cazul lui și de furt în cazul ei, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii