Acasă Eveniment A vrut să intre în țară cu mașina de lux a fiului...

A vrut să intre în țară cu mașina de lux a fiului său, dar a rămas fără bolidul de 30.000 de euro

1593
DISTRIBUIȚI

Un român a luat mașina de lux a fiului ca să vină în țară și la vama Borș a rămas fără bolidul de 30.000 de euro. Vameșii i-au confiscat mașina imediat ce au văzut-o la frontieră.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism, în valoare de 30.000 Euro, căutat de autorităţile din Ungaria.

În data de 29.06.2020, în jurul orei 00.30, la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un alt cetăţean român, în vârstă de 59 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2014.

La controlul de frontieră, s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Ungaria în urmă cu 3 zile.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a primit autoturismul de la fiul său, pentru a se deplasa în România și nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina este căutată de autorităţi.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Oradea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii