Acasă Actualitate A XIII-a ediție a Bega Bulevard, fără cursa rățuștelor de cauciuc, dar...

A XIII-a ediție a Bega Bulevard, fără cursa rățuștelor de cauciuc, dar cu respectarea măsurilor sanitare de protecție

638
DISTRIBUIȚI

Bega Bulevard, ediția a XIII-a, se va desfășura, în perioada 11 – 13 septembrie, între Podul Mihai Viteazul (Mitropolit Andrei Şaguna) şi Podul Maria (Traian). Festivalul organizat de municipalitate nu va mai avea clasica cursă a rățuștelor de cauciuc, iar, din cauza pandemiei, vor trebui respectate măsurile de protecție impuse de starea de alertă.

„Vom anunța curând detaliile de organizare astfel încât să respectăm toate normele în vigoare pentru această perioadă. Nu vom mai face cursa rățuștelor pentru că nu mai e cazul să nestrângem cu miile. Și vom lua măsuri astfel încât să poată asista atâția spectatori cât ne vor permite reglementările în acea perioadă”, a declarat primarul Nicolae Robu.

În cadrul festivalului, concertele vor fi susținute de: Mihail, The DiffrentClass, AD LibitumVoice, Happy Flow, IST, ALLOVER, Zoli Vee, The Skywalkers, Peregrinii, Tango Simpfonic șinu vor lipsi nici demonstrațiile cu foc, realizate de AmarisAgni și Deep6Project. Detaliile cu privire la succesiunea momentelor artistice și de animație vor fi furnizate de reprezentanții Biroului Organizare Evenimente în cursul săptămânii următoare.

„Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment.“Bega Bulevard’’ va fi, cu siguranță, momentul oportun pentru a ne familiariza cu un cadru natural minunat oferit de parcul Alpinet”, anticipează reprezentanții Primăriei Timișoara.

Tot in luna septembrie, Primăria Timișoara va derula și alte evenimente culturale, cu respectarea cerințelor legale: Seara Chitarelor (19 septembrie) și Festivalul Minorităților Etnice din Timișoara( 20 septembrie).

Comentarii

comentarii