Acasă Actualitate AC Milan revine cu proiectul Milan Junior Camp la Timişoara

AC Milan revine cu proiectul Milan Junior Camp la Timişoara

740
DISTRIBUIȚI

milan junior camp TS1421

AC Milan, cel mai de succes club de fotbal din lume, revine la Timişoara cu Milan Junior Camp, program special de pregătire sportivă pentru copii, ce a ajuns la cea de-a V-a ediţie în România.

Proiectul este oferit gratuit copiilor pasionaţi de fotbal, cu vârste între 7 şi 14 ani, de către Intesa Sanpaolo Bank în prima săptămână a vacanţei de vară (25 – 28 iunie 2013) pe stadionul “Dan Păltinişanu”, din Timişoara. În primii 4 ani proiectul s-a bucurat de un real succes în România şi a implicat peste 600 de copii, dar şi familiile acestora, cât şi centre de juniori şi scoli de fotbal. De-a lungul timpului oameni cunoscuţi din fotbal printre care Franco Baresi, Cosmin Contra, Daniele Massaro, Miodrag Belodedici, Răzvan Lucescu sau Paul Codrea au salutat acest program gratuit de pregătire sportivă marca AC Milan şi au încurajat în mod direct micuţii fotbalişti. Toate detaliile despre cea de-a V-a ediţie Milan Junior Camp (MJC), regulamentul oficial şi alte informaţii utile sunt disponibile pe microsite-ul dedicat acestui eveniment: http://milanjunior.gsp.ro/casting/ sau la Tel Verde 0800 800 888, apel gratuit. Înscrierile pentru Milan Junior Camp se pot face până pe 19 iunie, cel târziu, exclusiv prin intermediul acestei platformei online. Atât înscrierea, cât şi participarea efectiva la sesiunile de antrenamente Milan Junior Camp (MJC) este gratuită în limita a 70 de locuri ce vor fi desemnate prin tragere la sorţi. Ca şi la ediţiile anterioare, marele premiu va fi o excursie la Milano pentru cel mai talentat junior, ce va merge alături de familia sa, la finala Milan Junior Camp Day, pe stadionul San Siro.

Milan Junior Camp

Este un proiect oficial marca AC Milan ce a debutat în 1997 şi este conceput ca o tabără sportivă de vară de o săptămână. Grupul Intesa Sanpaolo este sponsor principal al acestui proiect în întreaga lume şi are un parteneriat de succes cu clubul AC Milan de peste 20 de ani. În ultimii ani Milan Junior Camp a avut loc în aproape 200 de oraşe din peste 40 de ţări, unde participă în total peste 15.000 de copiii şi 300 de antrenori cu licenţă AC Milan la nivel global. În România, proiectul Milan Junior Camp este oferit de Intesa Sanpaolo Bank în parteneriat cu Gazeta Sporturilor şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, Apele Buziaş, Hotel Boavista, Iulius Mall şi a alte companii şi asociaţii din Timişoara.

Comentarii

comentarii