Acasă Actualitate Academia de Advocacy lansează un concurs de 650.000 de euro

Academia de Advocacy lansează un concurs de 650.000 de euro

DISTRIBUIȚI

Academia de Advocacy iniţiază o platformă de propuneri de proiecte pe tema „2 mai – Ziua Tineretului. Avem un buget de 650.000 de euro. Ce facem cu ei?”. Iniţiativa a fost generată de scandalul reflectat in mass media asupra modului în care Ministerul Tineretului şi Sportului a organizat anul acesta Ziua Tineretului. „Academia de Advocacy intenţionează să provoace societatea civilă interesată în a demonstra decidenţilor politici, câte acţiuni cu impact şi răsunet în rândul tineretului, puteau fi organizate cu un buget de aproximativ 650.000 de euro”, spune Radu Nicosevici, preşedintele Academiei. Organizaţiile de tineret şi structurile societăţii civile sunt invitate să depună, până la data de 5 iulie, o schiţă de proiect în care se vor evidenţia: aplicantul, titlul proiectului, justificarea evenimentului, activităţile principale, zona de acoperire, rezultatele, impactul estimat, bugetul estimat şi valoarea adăugată aşteptată în rândul beneficiarilor. Schiţa de proiect va avea maxim 5 pagini şi va fi transmisa la office@advocacy.ro
Academia de Advocacy invită reprezentanţi ai societăţii civile să se înscrie în jurizarea propunerilor înregistrate şi, de asemenea, corporaţiile care au departament de Responsabilitate Socială să susţină acest demers prin transmiterea ofertei lor de premiere a celor mai bune proiecte la corina@advocacy.ro. Rezultatele înregistrate vor fi postate pe site-ul Academiei de Advocacy, www.advocacy.ro, nu mai târziu de 31 iulie.
„Prin acest efort conjugat, demonstrăm instituţiilor publice că societatea civilă este pregătită în a propune programe în scopul utilizării eficiente a banului public. Trebuie doar să fie informată şi instituţiile publice să-i asigure accesul la proces”, adaugă Nicosevici.

Comentarii

comentarii