Acasă Actualitate Acasă în Banat i-a oferit unei familii din Gătaia o casă primitoare...

Acasă în Banat i-a oferit unei familii din Gătaia o casă primitoare și o nouă șansă

DISTRIBUIȚI

Pentru voluntarii de la asociația Acasă în Banat, sâmbătă, a fost încă o zi plină, acum petrecută la casa Iancău din Gătaia, pentru a oferi acestei familii cu dificultăți economice o casă primitoare și o nouă șansă.

“Cu toate că fondurile sunt pe terminate, am avut parte de câțiva donatori generoși care ne-au ajutat să susținem cheltuielile cu materialele de care am avut nevoie în această etapă. Iar Stație de Betoane Maxagro ne-a dat o mână de ajutor cu nisipul. Le mulțumim!”, este mesajul voluntarilor.

Din nou, vremea a fost perfectă și cheful de muncă pe măsură. Până seara, voluntarii au reușit să monteze toate ferestrele, să toarne șapa în camera a doua și să amenajeze prima cameră.

Seara, la lăsarea întunericului, au făcut focul în noua sobă și au montat o primă ușă, astfel încât familia Iancău să aibă minimul necesar să se mute înapoi, pentru că sunt plecați deja de 6 săptămâni și locuiesc pe la rude.

“Mai avem nevoie de fonduri sau materiale pentru a termina tavanele, să tencuim și să finisăm pereții. Avem ușile de interior, dar ne-ar ajuta mult și o ușă de exterior. Donați pentru a da o mână de ajutor acestei familii”  îndeamnă Acasă în Banat.

SMS la 8845 cu textul „BANAT”

Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Revolut: 0748918091

Menționați în transfer „pentru casa Iancău Gătaia”.

Comentarii

comentarii