Acasă Actualitate Accesul cetățeanului Ioan Cojocari în birourile primarului și viceprimarilor Timișoarei, doar cu...

Accesul cetățeanului Ioan Cojocari în birourile primarului și viceprimarilor Timișoarei, doar cu programare

548
DISTRIBUIȚI

ioan cojocari 3

După ce Ziua de Vest a prezentat legăturile de rudenie dintre Ioan Cojocari, fostul secretar general al Primăriei Municipiului Timișoara, inculpat în mai multe dosare penale, și actualul viceprimar Ruben Lațcău – precum și explicațiile acestuia –, și faptul că primul a fost văzut deseori dând târcoale biroului viceprimarului, s-au luat și măsuri. Au fost interzise vizitele neprogramate.

Astfel, de acum, nici Ioan Cojocari, nici oricare alt cetățean nu se va mai putea plimba după bunul plac la etajul 1, cel cu birourile primarului Dominic Fritz și viceprimarilor Ruben Lațcău și Cosmin Tabără. Într-o notă internă se arată că gardienii vor trebui să îi ia la întrebări pe cei care doresc să urce; scopul și durata vizitei și dacă au programare.

Reamintim, Ziua de Vest a scris că Ioan Cojocari este unchiul lui Ruben Lațcău, viceprimarul răspunzând, printr-o postare pe Facebook, că „bunicul patern al soției mele a fost vărul tatălui lui Ioan Cojocari” și că l-a văzut doar de câteva ori, niciodată în biroul său.

Comentarii

comentarii