Acasă Eveniment Accident cu 6 victime, în Arad. Intervine elicopterul SMURD, trafic blocat

Accident cu 6 victime, în Arad. Intervine elicopterul SMURD, trafic blocat

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav s-a petrecut marți după-amiază, pe Drumul Județean 792, la ieșirea din Ineu spre Pâncota. 2 autoturisme au intrat în coliziune, fiind înregistrate 6 victime, dintre care una in stare de inconștiență.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16:45, în apropiere de hanul Moara cu Noroc, la ieșirea din Ineu spre Mocrea.

Primele informații despre evenimentul rutier indică faptul că două autoturisme au intrat în coliziune, fiind înregistrate 6 victime, dintre care una in stare de inconștiență. Conform celor de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad, la fața locului se deplasează două ambulanțe ale SAJ, un echipaj SMURD de la Ineu, unul de la Arad, dar și elicopterul SMURD.

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, în accidentul produs la ieşirea din oraşul Ineu, judeţul Arad, fiind implicate două autoturisme. O femeie a fost găsită încarcerată şi inconştientă, fiind începute manevre de resuscitare.

FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad
”La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 5 victime, printre care una încarcerată, în stare de inconştienţă. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare”, a transmis ISU Arad.
Conform sursei citate, celelalte patru victime, printre care doi minori, sunt asistate medical la locul accidentului. Toate cele patru persoane sunt conştiente şi cooperante. 

Comentarii

comentarii