Acasă Eveniment Accident cu cinci maşini şi o motocicletă pe şoseaua Timişoara-Moraviţa. 15 persoane...

Accident cu cinci maşini şi o motocicletă pe şoseaua Timişoara-Moraviţa. 15 persoane au fost implicate

1968
DISTRIBUIȚI

Cinci maşini şi o motocicletă s-au ciocnit, duminică, pe şoseaua care leagă Timişoara de Moraviţa. 15 persoane au fost implicate. În urma accidentului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

Un accident în lanţ a avut loc pe DN 59, şoseaua care leagă Timişoara de Moraviţa, între localităţile Voiteni şi Jebel, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Banat” al judeţului Timiş.

“În accident au fost implicate cinci autoturisme, o motocicletă şi 15 persoane. Din fericire, doar două persoane au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, opt subofiţeri din cadrul Subunităţii de Pompieri din Deta şi o ambulanţă SAJ”, au transmis reprezentanţii ISU.

Accidentul s-ar fi produs, după ce prima maşină a lovit un motociclist, iar şoferul a frânat brusc. Traficul rutier a fost întrerupt aproximativ o oră, pe ambele sensuri.

Comentarii

comentarii