Acasă Eveniment Accident cu două mașini pe DN 57, din cauza rapiței scurse dintr-un...

Accident cu două mașini pe DN 57, din cauza rapiței scurse dintr-un camion pe șosea – Video

1228
DISTRIBUIȚI

Accident pe DN 57, în Caraș-Severin. Doi oameni au ajuns la spital în urma unui accident de circulație petrecut, miercuri după-amiază, în zona localității Greoni, din județul Caraș-Severin. Două mașini s-au ciocnit din cauza rapiței care curgea dintr-un camion pe șosea.

Din primele informații de la fața locului, polițiștii spun că șoferul de camion nu a fost implicat în accident. Din autotren curgea rapiță, așa că șoferul de camion a tras pe dreapta și a constatat că i s-a deschis oblonul benei. Din spatele lui venea o mașină, care a mers încet pentru a nu aluneca pe rapița de pe carosabil, dar un alt autoturism nu a adaptat viteza la situația respectivă, așa că a intrat în mașina care rula cu viteză redusă în fața sa.

În urma impactului, doi oameni au fost răniți și au fost duși la spital.

„Echipajul SMURD din cadrul Secției de Pompieri Oravița a acordat primul ajutor persoanelor rănite și a transportat una dintre victime la spital. Cea de-a doua victimă a refuzat inițial transportul la spital. Ulterior, având în vedere faptul că prezenta o plagă la nivelul capului, la insistențele forțelor de intervenție a acceptat să meargă la spital, fiind transportată de un participant la trafic binevoitor”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

Pompierii au intervenit cu trei echipaje din Oravița și au început să curețe drumul de rapița alunecoasă, care a fost acoperit de plantă pe o lungime de 300 de metri.

Comentarii

comentarii