Acasă Eveniment Accident cu două TIR-uri încărcare cu maşini, la aproximativ 12 kilometri distanţă...

Accident cu două TIR-uri încărcare cu maşini, la aproximativ 12 kilometri distanţă faţă de accidentul de luni seara, în care au murit patru persoane

DISTRIBUIȚI

Un nou accident în care au fost implicate două TIR-uri, de data aceasta ambele încărcare cu autoturisme, a avut loc în judeţul Caraş- Severin, în zona localităţii Teregova, la o distanţă de aproximativ 12 kilometri faţă de un alt accident care a avut loc luni seara, în care au fost implicate tot două TIR-uri şi un autoturism. În accidentul de luni seara, patru persoane au decedat, printre care un copil de 14 ani. În acest moment, circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

”Accident rutier, DN6, zona Teregova, în care sunt implicate două TIR-uri. Nu sunt persoane încarcerate. Detaşamentul de Pomieri Caransebeş asigură masuri PSI cu un echipaj pentru stingere incendii”, transmite ISU Caraş-Severin. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, în urma accidentului.  

Cele două TIR-uri care s-au ciocnit marţi pe DN6 transportau autoturisme.

Accidentul de marţi, de la Teregova se află la o distanţă de aproximativ 12 kilometri faţă de locul unui alt accident care a avut loc luni seara, pe DN6, între Domaşnea şi Cornea, în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre un copil de 14 ani care se afla în cabina unui TIR, dar şi alte trei persoane, tineri, aflate în autoturism.

Comentarii

comentarii