Acasă Eveniment Accident cu două victime, în vestul țării. A intervenit elicopterul SMURD

Accident cu două victime, în vestul țării. A intervenit elicopterul SMURD

DISTRIBUIȚI

Elicopterul SMURD a intervenit luni după amiază la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară, pe drumul ce leagă Vinga de Mănăștur. Evenimentul rutier s-a soldat cu două victime în vârstă de 19, respectiv 35 de ani, șoferii celor două autovehicule, elicopterul SMURD fiind solicitat pentru tânărul de 19 ani. De asemenea, a fost nevoie și de intervenția echipajului de descarcerare, scrie specialarad.ro.

„Astăzi, 27 noiembrie, în jurul orei 13:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, între localitățile Vinga și Mănăștur.

La locul evenimentului a fost solicitat și elicopterul SMURD. De asemenea, în sprijinul pompierilor arădeni au intervenit și pompierii voluntari ai SVSU Vinga și Mailat.

În urma accidentului au rezultat două victime, printre care una încarcerată. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 19, respectiv 35 de ani, șoferii celor două vehicule.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Bărbatul în vârstă de 19 ani era conștient și cooperant, prezentând un traumatism la nivelul membrelor inferioare.

Cea de-a doua victimă – bărbatul în vârstă de 35 de ani – a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul medical SMURD, fiind conștientă și cooperantă.

Pompierii militari arădeni au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Comentarii

comentarii