Acasă Eveniment Accident cu două victime și trei mașini la ieşirea din Arad spre...

Accident cu două victime și trei mașini la ieşirea din Arad spre Zădăreni

1875
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier cu două victime a avut loc joi seara la ieşirea din Arad, spre Zădăreni. În eveniment au fost implicate trei autoturisme.

Un autoturism Volkswagen Golf de culoare albastră, care circula din direcția Arad înspre Zădăreni, la un moment dat a încercat să evite un biciclist care circula pe partea dreaptă a carosabilului, moment în care a fost izbit din spate de către un autoturism Volkswagen Golf de culoare roșie, care circula în aceeași direcție.

În același timp, șoferul unui autoturism marca Opel Astra de culoare albastră, care circula pe același drum, din direcția Zădăreni spre Arad, încercând să evite impactul cu celelalte două autoturisme, a tras de volan în partea dreaptă, moment în care autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod.

În urma incidentului rutier au rezultat două victime, din care una încarcerată care a fost scoasă în urma intervenţiei unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care a mai trimis la faţa locului o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi şase subofiţeri. A mai intervenit şi un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad.

În urma accidentului, două femei care se aflau în autoturismul marca Opel au fost rănite, una dintre acestea fiind încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului, dar fiind extrasă de către subofițerii ISU Arad prezenți la fața locului. Una dintre femei a suferit un traumatism la nivelului membrului inferior stâng, în vreme ce alta a suferit un traumatism toraco-abdominal. Cele două victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad cu ajutorul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

S-a solicitat sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad pentru fluidizarea traficului rutier în zona în care s-a produs accidentul. Victimele sunt conştiente, urmând să fie transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Comentarii

comentarii