Acasă Eveniment Accident cu șapte victime, pe autostrada A1, în care au fost implicate...

Accident cu șapte victime, pe autostrada A1, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un TIR

DISTRIBUIȚI

Un accident în care au fost implicate un TIR şi un microbuz de transport persoane a avut loc, marţi seară, pe autostrada A1, în judeţul Arad, între localităţile Pecica şi Nădlac, şapte persoane fiind rănite şi duse la spital. 

”În această seară, în jurul orei 21:15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe A1 la km 580, între localităţile Pecica şi Nădlac, eveniment în care au fost implicate un automarfar şi un microbuz pentru transport persoane. La faţa locului au fost dislocate de urgenţă forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj SMURD TIM, un echipaj SMURD precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, precizează ISU Arad.

În urma accidentului, au rezultat 7 victime conştiente, cooperante, neîncarcerate.

 Acestea au fost evaluate la locul accidentului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital.

Salvatorii au intervenit cu o autospecială de transport victime multiple, un echipaj SAJ şi două echipaje SMURD. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, scrie news.ro.

 

Comentarii

comentarii