Acasă Eveniment Accident cu trei victime după ce un Mercedes și un Volkswagen au...

Accident cu trei victime după ce un Mercedes și un Volkswagen au intrat în coliziune, între Nădlac și Pecica

1638
DISTRIBUIȚI

Un grav accident rutier soldat cu trei victime a avut loc luni pe drumul dintre localitățile Nădlac și Pecica, în județul Arad.

Conform informațiilor transmise de ISU Arad, accidentul a avut loc între două autoturisme și trei persoane au fost rănite. Nicio persoană nu a suferit răni grave și nici nu a rămas încarcerată.

În accident au fost implicate un autoturism Volkswagen Passat și un Mercedes C Classe. Ambele au ieșit de pe carosabil și s-au oprit pe câmpul din vecinătatea șoselei. Conform martorilor, ambele autoturisme se deplasau dinspre Nădlac spre Pecica. Cam la jumătatea distanței dintre cel două orașe, la aproximativ 10 kilometri depărtare de Pecica, șoferul din Volkswagen a semnalizat și a intrat în depășirea Mercedes-ului. Șoferul autoturismului Mercedes, o femeie, a schimbat și ea banda de mers tocmai când Volkswagen-ul era în depășire, astfel că cele două autoturisme s-au lovit unul de celălalt și au ajuns pe câmp. Șoferul din Passat s-a ales cu un traumatism cranian, iar pasagera din Mercedes a suferit un șoc. Răni ușoare a suferit și șoferița din Mercedes.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de poliție și mai multe ambulanțe.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii