Acasă Eveniment Accident cumplit cu 5 răniţi, dintre care trei copii, pe DN 6,...

Accident cumplit cu 5 răniţi, dintre care trei copii, pe DN 6, în Caraş Severin. Un microbuz și un autoturism s-au izbit puternic un de TIR

DISTRIBUIȚI

Un accident în care au fost implicate un TIR, un microbuz și un autoturism a avut loc sâmbătă, pe DN 6, pe raza localității Bucoșnița, anunță ISU Caraș Severin. Cinci victime, dintre care trei copii, primesc îngrijiri medicale.

“Accident rutier pe DN 6, pe raza localității Bucoșnița, în care au fost implicate un autotren, un microbuz și un autoturism, fără persoane încarcerate”, potrivit unui anunț al ISU Caraș Severin.

În accident au fost implicate nouă persoane.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 6, pe raza localităţii Bucoşniţa, unde un autotren, un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit. În urma evenimentului, TIR-ul a ieşit de pe şosea, răsturnându-se pe o parte.

Şoferul autotrenului a fost grav rănit, el fiind preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Timişoara.

Alte patru persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Două dintre acestea au fost preluate cu ambulanţele şi duse la spitalul din Caransebeş.

Printre victimele duse la spital se numără un copil. Celelalte două persoane care au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar care nu au avut nevoie să fie transportate la spital, sunt de asemenea minore. În urma accidentului traficul rutier a fost blocat zeci de minute.

Comentarii

comentarii