Acasă Eveniment Accident cumplit, provocat de un şofer drogat! A lovit cu maşina doi...

Accident cumplit, provocat de un şofer drogat! A lovit cu maşina doi adulţi şi doi copii

DISTRIBUIȚI

Un teribil accident s-a petrecut luni, 5 iulie, puțin după ora prânzului. Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Oradea, în urma unui conflict spontan cu un bărbat aflat pe un trotuar, a demarat în trombă, a întors autovehiculul pe trotuarul unde a acroșat ușor doi bărbați și doi minori. De parcă asta nu era tot, tânărul vinovat de accidentarea celor patru persoane a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, relatează realitateadeoradea.net.

În urma accidentului rutier, cei doi bărbați de 35 și, respectiv 28 de ani și minorul de 15 ani au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital, iar minora de 13 ani a refuzat să fie transportată la spital.

După producerea accidentului rutier, cel în cauză a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției și s-a prezentat, ulterior, la sediul Poliției Municipiului Oradea.

În urma testării conducătorului auto, există suspiciunea că acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu caracter psihoactiv (rezultat pozitiv la testarea rapidă). Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Comentarii

comentarii