Acasă Eveniment Accident devastator pe DN1. Trei oameni au murit în urma impactului

Accident devastator pe DN1. Trei oameni au murit în urma impactului

DISTRIBUIȚI

Un grav accident rutier a avut loc marți dimineața pe DN1, în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor. În urma impactului devastator dintre un autoturism și un camion, trei persoane și-au pierdut viața, iar o a patra a fost rănită.

Tragedia s-a produs în jurul orei 8:00, când autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un camion. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată în afara părții carosabile, ajungând pe un câmp din apropiere. În ciuda eforturilor medicilor de a le salva, cele trei persoane din autoturism au fost declarate decedate la fața locului.

Echipajele de urgență s-au deplasat rapid la locul accidentului. O altă persoană, aflată în camion, a fost rănită și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Pentru cele trei persoane aflate în autoturism nu s-a mai putut face nimic.

Accidentul a provocat perturbări majore în trafic pe DN1, fiind necesare măsuri pentru fluidizarea circulației.

„Din păcate, în urma accidentului rutier, trei persoane, din autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul la fața locului. O altă persoană a suferit diverse leziuni, în prezent fiind evaluată medical de către personalul medical aflat la fața locului,” a transmis IPJ Bihor.

Autoritățile continuă cercetările pentru a determina toate circumstanțele care au dus la producerea acestei tragedii.

Comentarii

comentarii