Acasă Eveniment Accident grav, cu cinci victime, pe DN 791, între Sântana și Zimandu...

Accident grav, cu cinci victime, pe DN 791, între Sântana și Zimandu Nou. O femeie de 31 de ani a murit

1434
DISTRIBUIȚI

Drumul județean 791 a fost blocat pe ambele sensuri, între localitățile Sântana și Zimandu Nou, în urma unui accident cu două autoturisme. Sunt cinci victime, două femei și trei bărbați, dintre care cele două femei sunt încarcerate. Una dintre ele a suferit un stop cardio-respirator, cealaltă o fractură la umăr, dar este conștientă. Cei trei bărbați sunt conștienți.

La accident au intervenit Detașamentul de Pompieri Arad – un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj SMURD din Curtici, un elicopter SMURD, o echipă de descarcerare (cu 8 subofițeri), un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean din Sântana și 1 ASAS (Autospecială cu Apă şi Spumă) de la SVSU Sântana (cu 4 voluntari).

Echipajul SMURD a transportat cu elicopter la spital (la UPU Arad) femeia  (31 de ani) cu fractură la umăr, iar echipajul SMURD încearcă să resusciteze pe cea de a doua victimă feminină (cu stop cardio-respirator) la fața locului. Din păcate femeia de 31 de ani, care era în stop cardio-respiraror, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar medicii au declarat decesul.

Cei trei bărbati au fost evaluați de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean prezent la locul accidentului, apoi au fost transportați și ei la UPU Arad.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii