Acasă Eveniment Accident grav cu două autovehicule din România, în Ungaria. Zece persoane au...

Accident grav cu două autovehicule din România, în Ungaria. Zece persoane au ajuns la spital – Video

DISTRIBUIȚI

Şase răniţi sunt spitalizaţi în localitatea Berettyóújfalu, iar patru în oraşul Debrecen. Poliţia a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

Zece persoane au fost rănite, pe o şosea din Ungaria, într-un accident în care au fost implicate trei vehicule – un microbuz şi un autoturism înmatriculate în România şi o maşină din Slovacia, anunţă Poliţia ungară, citată de agenţia de presă MTI

Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a comunicat Poliţia ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţului Hajdú-Bihar, Kamilla Plásztán-Kopcsa, a declarat  că accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 42, între localităţile Mezőpeterd şi Berettyóújfalu, din apropierea graniţei cu România. Aceasta a precizat că un microbuz românesc care circula în direcţia frontierei cu România a intrat, din cauze deocamdată necunoscute, pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism cu numere de Slovacia, scrie rador.ro.

Comentarii

comentarii