Acasă Eveniment Accident grav cu două TIR-uri şi un autoturism, pe DN7

Accident grav cu două TIR-uri şi un autoturism, pe DN7

1077
DISTRIBUIȚI

Două TIR-uri înmatriculate în Bulgaria şi Ungaria s-au ciocnit violent pe DN7, joi după-amiază, în judeţul Arad, fiind acroşat şi un autoturism condus de un preot român, iar în urma impactului traficul a fost complet blocat, în timp ce şoferul bulgar este rănit grav. Pe ambele sensuri ale drumului naţional s-au format cozi de câţiva kilometri, fiind o oră la care valorile de trafic erau foarte ridicate.

Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Milova, pe DN7, unde şoferul unui TIR înmatriculat în Ungaria a pierdut controlul volanului după ce a remorca a intrat în balans, posibil pe fondul vitezei excesive şi a carosabilului udat de ploaie.

Conform poliţiştilor, camionul a intrat pe contrasens şi a acroşat un alt TIR, înmatriculat în Bulgaria, dar şi un autoturism condus de un preot român.

“Sectia Barzava din cadrul ISU ARAD intervine cu modulul descarcerare și echipajul SMURD pe DN 7 în zona localității Milova la un accident rutier. În urma accidentului o persoana, șoferul unui autotren este încarcerat în cabina și se executa manevre specifice pentru scoaterea acestuia. Șoferul este în viata dar în stare grava. Ceilalți doi șoferi nu prezintă leziuni care sa necesite transport la spital”, anunta ISU Arad.

În urma impacului, şoferul bulgar a rămas încarcerat în cabina distrusă, fiind rănit grav, în timp ce ceilalţi doi şoferi au răni uşoare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că s-a intervenit cu un modul de descarcerare şi un echipaj SMURD.

“Şoferul este în viaţă, dar în stare gravă. Ceilalţi doi şoferi nu prezintă leziuni care să necesite transport la spital”, a declarat Pleşca.

Accidentul a blocat complet DN7, la o oră la care valorile de trafic erau foarte ridicate, astfel că pe ambele sensuri ale drumului.

Comentarii

comentarii