Acasă Eveniment Accident grav în vestul țării. Şofer blocat în cabina unui TIR rămas...

Accident grav în vestul țării. Şofer blocat în cabina unui TIR rămas agăţat de liniile de înaltă tensiune

435
DISTRIBUIȚI

Un şofer de TIR a rămas blocat în cabina distrusă a camionului, care a rămas agăţată de liniile de înaltă tensiune, după un accident la ieşire din Orşova.

Şoferul de TIR este conştient, însă a rămas blocat în cabina distrusă a camionului, iar salvatorii nu îl pot scoate decât după ce curentul va fi întrerupt.

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, pe DN 6, la ieşire din Orşova.

Din motive încă necunoscute, şoferul de TIR a pierdut controlul direcţiei, într-o curbă, iar camionul a căzut într-o râpă adâncă de câteva zeci de metri.

Alţi şoferi, martori la accident, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, cu mai multe autospeciale de intervenţie şi descarcerare.

Pompierii au ajuns la şoferul blocat în cabină, acesta fiind conştient. Totuşi, din cauza liniilor de înaltă tensiune, pompierii nu pot interveni pentru a-l scoate pe şofer, astfel că aşteaptă ca liniile să fie decuplate.

Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, după ce curentul va fi întrerupt, vor putea interveni pentru salvarea şoferului, iar ulterior pentru ridicarea TIR-ului.

 

Comentarii

comentarii