Acasă Eveniment Accident grav în vestul țării! Şofer în stop cardio-respirator după ce a...

Accident grav în vestul țării! Şofer în stop cardio-respirator după ce a căzut cu maşina într-un pârâu

811
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari bihoreni au intervenit, în această dimineață, pentru salvarea vieții unui bărbat implicat într-un accident rutier produs în localitatea Vârciorog, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat într-un pârâu. Șoferul acestuia, în vârstă de 41 de ani, se află în stop cardio-respirator, relatează realitateadeoradea.net.

La ora 08.38, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor, cu privire la faptul că a observat un autoturism, răsturnat pe plafon, într-un pârâu din satul Vârciorog, înălțimea malului fiind de aproximativ trei metri.

„Ajunși la fața locului, pompierii militari au coborât în albia pârâului, în care adâncimea apei era de aproximativ un metru și, folosind echipamentele și accesoriile specifice, au descarcerat șoferul rămas captiv în autovehiculul răsturnat, l-au adus la mal și au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, aflându-se în stop cardio-respirator.

 „Victima, care se afla și în stare de hipotermie severă, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, manevrele de resuscitare a acesteia fiind continuate în ambulanță, pe parcursul întregului drum, de pompierii paramedici și de medicul din cadrul echipajului de pe elicopterul SMURD (care a însoțit victima în ambulanță în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate care se impuneau)”, a transmis ISU Bihor.

Comentarii

comentarii