Acasă Eveniment Accident grav între Voiteg și Jebel. Cinci persoane transportate la spital ...

Accident grav între Voiteg și Jebel. Cinci persoane transportate la spital – Foto

3727
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier, soldat cu cinci victime, a avut loc luni după amiază între Voiteg și Jebel. Un autoturism cu 5 persoane și un autobuz care transporta muncitori s-au ciocnit, iar pasagerii din mașina mică au fost răniți, două persoane rămânând încarcerate și fiind scoase de echipajele ISU Banat. Călătorii din autobuz nu au pățit nimic decât o sperietură strașnică. Toate victimele au fost transportate la spital, cele două încarcerate, una cu atac de panică și altele două cu traumatisme ușoare.

“ISU Timiș a fost solicitat să intervină la un accident rutier între un autoturism şi un autobuz, pe DN 59, între localitățile Voiteg şi Jebel. La locul intervenție s-au deplasat o autospecială cu modul de descărcare, o autosanitară SMURD, un ofițer şi 7 subofițeri din cadrul Subunității de Pompieri Deta şi 3 ambulanțe SAJ. În autobuz au fost 50 de persoane care nu au necesitat îngrijiri medicale, iar în autoturism au fost 5 persoane care au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 2 victime încarcerate. Toate cele 5 persoane au fost transportate la spital, conştiente şi cooperante. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers”, au precizat reprezentanţii ISU Timiş.

Medicii au spus că aceştia se află în afara pericolului, însă au nevoie de îngrijiri. Niciun muncitor dintre cei afaţi în microbuz nu a fost rănit.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat în zonă, pe ambele sensuri de mers, iar poliţişii au început cercetările pentru a afla cum s-a produs impactul între cele două maşini.

Comentarii

comentarii