Acasă Eveniment Accident grav pe DN 6. O femeie a murit şi un bărbat...

Accident grav pe DN 6. O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un TIR

DISTRIBUIȚI

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 6, în apropierea localităţii Domaşnea din judeţul Caraş-Severin, după autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR. 

”În urmă cu puţin timp, pe DN 6, în afara localităţii Domaşnea, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia, în următoarele împrejurări: În timp ce un conducător auto conducea un autoturism în direcţia Băile-Herculane-Caransebeş, pe DN 6, la km 413+300 m, în afara localităţii Domaşnea, în condiţii de carosabil umed, curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi drum în rampă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând cu autoturismul pe contrasens, unde a intrat frontal într-un ansamblul de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

În urma accidentului, a rezultat decesul pasagerei din dreapta faţă şi rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu Ambulanţa la spital.

Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

Traficul rutier în zonă este restricţionat până la finalizarea cercetării, circulaţia desfăşurându-se dirijat, pe un sens.

Comentarii

comentarii