Acasă Eveniment Accident grav pe DN6, în care au fost implicate două autoturisme și...

Accident grav pe DN6, în care au fost implicate două autoturisme și un autotren. Cinci persoane au fost rănite

DISTRIBUIȚI

Trafic blocat DN 6 între Jupa și Constantin Daicoviciu, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme și un autotren.

Accident rutier deosebit de grav a avut loc în jurul orei 14:20 pe Drumul Național 6, în localitatea Constantin Daicoviciu. În coliziune au fost implicate un TIR și două autoturisme, incidentul soldându-se cu cinci victime.

 

Pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș au fost alertați imediat după producerea accidentului și au intervenit prompt la fața locului. În cadrul operațiunii de salvare au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

În urma impactului puternic, cinci persoane au fost rănite. Patru dintre acestea, inclusiv un minor, au fost transportate de urgență la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Potrivit informațiilor disponibile, celelalte trei victime sunt adulți.

Echipele de intervenție au acționat cu profesionalism și eficiență, reușind să acorde primul ajutor victimelor și să le transporte rapid la unitățile medicale. La momentul redactării acestui articol, starea victimelor este monitorizată de personalul medical, iar investigațiile privind circumstanțele exacte ale accidentului sunt în plină desfășurare.

Poliția a demarat deja o anchetă pentru a stabili cauzele care au condus la producerea acestui incident rutier. Traficul pe DN 6 a fost temporar restricționat pentru a permite intervenția echipelor de salvare și efectuarea cercetărilor necesare.

Circulația este închisă pentru cercetările Poliției. Se estimează reluarea traficului până la ora 17.

Comentarii

comentarii