Acasă Eveniment Accident grav provocat de un tânăr de 18 ani. Șase persoane au...

Accident grav provocat de un tânăr de 18 ani. Șase persoane au fost rănite

DISTRIBUIȚI

Un tânăr bihorean, în vârstă de 18 ani, posesor al unui permis de conducere eliberat anul acesta, a provocat un accident rutier grav pe DN 76.

Potrivit Ioanei Lascău, ofiţer de presă al Poliţiei Bihor, accidentul a fost anunţat chiar la miezul nopţii. Tânărul abia ajuns la vârsta majoratului, domiciliat în comuna Finiş, era la volanul unui Volkswagen, pe DN 76, direcţia Ştei – Beiuş, când, într-o succesiune de curbe la dreapta şi la stânga, de pe raza localităţii Petrileni, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat în coliziune cu un autoturism Audi condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Câmpani”,, scrie ebihoreanul.ro.

Impactul frontal între cele două maşini a fost puternic, ambele fiind serios avariate. Mai grav este că şase persoane au fost rănite.

O femeie în vârstă de 51 de ani, pasageră în Audi, a suferit răni grave şi a fost transportată la spital. De asemenea, o altă pasageră din această maşină, o femeie de 35 de ani, s-a ales cu răni uşoare, la fel cum s-a întâmplat cu cei doi şoferi şi cu doi minori, de câte 16 ani fiecare, aflaţi în maşina condusă de băiatul de 18 ani.

Comentarii

comentarii