Acasă Eveniment Accident grav în Ungaria, între Nădlac și Kecskmet. Autostrada este blocată

Accident grav în Ungaria, între Nădlac și Kecskmet. Autostrada este blocată

3925
DISTRIBUIȚI

UPDATE: Un camion al unei firme din Arad, implicat în accident tragic. Doi morți și 15 răniți, dintre care majoritatea polițiști

Un grav accident de circulație între un autocar și un TIR a avut loc luni în Ungaria, pe direcția Nădlac – Budapesta, înainte de Kecskemet. Au intervenit de urgență 4 elicoptere, 5 mașini de pompieri, nenumărate ambulante și mașini de poliție. Autostrada este blocată în ambele sensuri, de la ora 12:30. Este de așteptat ca reluarea circulației să se facă în câteva ore.

Un TIR înmatriculat în județul Arad a fost implicat într-un accident grav în Ungaria, pe Autostrada M5, în zona orașului Kecskemet. Două persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite în urma impactului dintre două autocamioane şi un autobuz.

Conform informațiilor furnizate de site-ul oficial al Poliției Maghiare, în accident au fost implicate două autocamioane și un autobuz care transporta mai mulţi poliţişti. Şoferul şi unul dintre pasageri au murit pe loc, iar alte 15 persoane au fost rănite, potrivit aradon.ro.

Autotrenul românesc implicat în accident face parte din flota unei companii de transport internațional. Celălalt autotren implicat aparținea unei companii din Turcia, în timp ce autobuzul făcea parte din flota unei companii maghiare.

Comentarii

comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFiartă la foc mic
Articolul următorTimișoara, nu mai plânge!