Acasă Eveniment Accident groaznic la Belinț. Trei răniţi, între care un copil, după ce...

Accident groaznic la Belinț. Trei răniţi, între care un copil, după ce un microbuz cu 9 pasageri la bord a lovit un cap de pod

DISTRIBUIȚI

Accident teribil în Timiş. Un microbuz în care se aflau nouă persoane, între care un copil, a fost implicat într-un accident, vineri, pe DN 6, în localitatea Belinț. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul s-a produs după ce șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod.

Un microbuz în care se aflau nouă persoane, între care un copil, a fost implicat într-un accident, vineri, pe DN 6, în localitatea Belinț, județul Timiș. Trei persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 7.00, pe DN 6, în localitatea Belinț, potrivit Mediafax.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, au intervenit și două ambulanțe SAJ.

În accidentul rutier a fost implicat un microbuz de transport persoane, în care se aflau nouă adulți și un copil. În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care, un adult și un copil, care a fost însoțit de mama lui, toți fiind transportați la spital de către echipajele medicale.

De asemenea, o persoană a fost evaluată la fața locului, refuzând transportul la spital.

Comentarii

comentarii