Acasă Eveniment Accident înfiorător în vestul țării. Un bărbat a fost rănit grav de...

Accident înfiorător în vestul țării. Un bărbat a fost rănit grav de un utilaj agricol. A fost transportat la Timișoara de elicopterul Smurd

1045
DISTRIBUIȚI

Echipajele de intervenție au fost solicitate sâmbătă, puțin după ora 12:00, să intervină de urgență în localitatea arădeană Nădab, acolo un bărbat a avut parte de un accident destul de grav, provocat de un utilaj agricol.

Astfel, echipajul de descarcerare al Gărzii Nr. 2 Intervenție din Chișineu-Criș, din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, au intervenit pentru a salva un bărbat care și-a prins picioarele și abdomenul între fiarele unei motosape.

Intervenția echipajului ISU a durat aproximativ o oră, reușind să-l scoată pe bărbat în viață dintre fiarele utilajului. Acesta din urmă a fost transportat de către echipajul SAJ până la elicopterul SMURD care l-a preluat pe bărbat și l-a dus la spital.

Din informațiile furnizate de către reprezentanți ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, după ce a fost preluat de către elicopterul SMURD, bărbatul rănit într-un accident cu un utilaj agricol la Nădab a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara, semn că starea acestuia este una destul de gravă.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii