Acasă Eveniment Accident îngrozitor în vestul țării. Şoferul unei maşini a murit la volan...

Accident îngrozitor în vestul țării. Şoferul unei maşini a murit la volan şi a lovit o fată de şase ani care se afla pe trotuar

DISTRIBUIȚI

Un şofer de 29 de ani a decedat la volan, iar maşina în care se afla a ajuns pe trotuar şi a accidentat o fată de sase care se afla pe stradă alături de mama sa. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Accidentul a avut loc în municipiul Petroşani, din judeţul Hunedoara.

”În data de 29 decembrie 2022, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism,  din motive medicale, a pătruns pe trotuarul din faţa unui imobil, moment în care a acroşat o fetiţă  în vârstă de 6 ani care se afla împreună cu mama sa”, transmite IPJ Hunedoara.

În urma acestui eveniment rutier, a fost declarat decesul conducătorului auto, fata de şase ani fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii