Acasă Eveniment Accident îngrozitor surprins de o cameră se supraveghere. Un tânăr se oprește...

Accident îngrozitor surprins de o cameră se supraveghere. Un tânăr se oprește cu motocicleta direct într-un camion și zboară pe asfalt – Video

2497
DISTRIBUIȚI

Un accident îngrozitor s-a petrecut într-o localitate din Timiș, la sfârșitul săptămânii trecute. Camerele de supraveghere care băteau într-o intersecție au surprins un motociclist care nu oprește la stop când intră pe un drum cu prioritate și se izbește direct într-un camion care circula regulamentar.

Teribilul accident s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Mașloc din Timiș. Tânărul motociclist a ajuns în stare gravă la spital după impact. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere de pe stradă, iar imaginile au fost făcute publice abia sâmbătă. În scurt timp au devenit însă virale pe internet.

Polițiștii spun că totul s-a petrecut joi seară, în centrul localității Mașloc. De vină este motociclistul, un tânăr de 23 de ani, care circula cu viteză, fără echipament de protecție. La intersecția cu drumul principal nu a oprit la stop și nici nu pare să se fi asigurat. S-a oprit direct în lateralul unui camion al cărui șofer circula regulamentar. Impactul a fost atât de tare, încât tânărul de pe motocicletă a fost aruncat la pământ. După ceva timp se mișcă pe asfalt, dintr-o parte în alta, iar șoferul de camion iese din cabină pentru a vedea ce se întâmplă cu el. Tânărul a fost dus în stare gravă la spital.

Accident masloc 15 iunie 2018(vineri)

Publicată de Raul Antonio pe 16 Iunie 2018

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii