Acasă Eveniment Accident între o mașină și un microbuz de marfă, la Lugoj. Două...

Accident între o mașină și un microbuz de marfă, la Lugoj. Două persoane au rămas blocate

DISTRIBUIȚI

Joi, 27 septembrie, cu puțin timp înainte de ora 12, în Lugoj s-a petrecut un accident rutier în care au fost implicate o mașină și un microbuz de marfă. A fost lovită și o mașină parcată pe marginea drumului, iar două persoane au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi descarcerate. Din fericire, acestea au rămas conștiente și cooperante, dar tot a fost nevoie și de ambulanțe pentru transport către spital.

„La ora 11:54 am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs între 1 autoturism și 1 microbuz de transport marfă aflat în mers, și 1 autoturism parcat pe marginea părții carosabile, în Municipiul Lugoj. La fața locului s-au deplasat de urgență 10 pompieri din cadrul Detașamentului Lugoj,  cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD.

În accident au fost implicate 3 persoane, dintre care, 2 victime au rămas blocate, conștiente și cooperante. În urma extragerii victimelor, un bărbat a fost transportat la spital de către echipajul SMURD, iar o femeie a fost predată ambulanței SAJ”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Comentarii

comentarii