Acasă Eveniment Accident mortal la ieşirea din Hunedoara

Accident mortal la ieşirea din Hunedoara

474
DISTRIBUIȚI

Pompierii Detaşamentului Hunedoara şi Deva au intervenit miercuri seara pe DJ 687, la ieşirea din Hunedoara, la un accident în care a fost implicat un autoturism în care se aflau doi tineri.

Echipajele de prim ajutor şi descarcerare şi echipa SAJ au găsit în autoturismul ieşit de pe partea carosabilă un tânăr de 29 de ani grav rănit şi un pasager aflat în stop cardio respirator, ambii încarceraţi.

Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au defăşurat manevrele de stabilizare a victimelor. Din păcate, unul dintre bărbaţi nu a răspuns la masajul cardiac aplicat aproximativ 45 de minute, fiind declarat decedat de medicul SAJ.

Conducătorul autoturismului a fost stabilizat de echipele medicale şi transportat cu ambulanţa la U.P.U. Deva.

Forţele implicate au numărat 11 pompieri şi 3 angajaţi ai SAJ care au acţionat cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială mixtă şi 2 ambulanţe.

Polițiștii au început o anchetă și au constatat că șoferul a încercat să-i mintă susținând că nu el s-a aflat la volan.

„Conducătorul auto a negat ca ar fi condus autoturismul, afirmând că cel decedat ar fi fost la volan. Conducătorul auto a prezentat o concentrație de 0,51 mg/l în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal”, au anunțat polițiștii.

Dosarul penal este pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Comentarii

comentarii