Acasă Actualitate Accident rutier în zona localităţii arădene Şimand: Două persoane şi-au pierdut viaţa

Accident rutier în zona localităţii arădene Şimand: Două persoane şi-au pierdut viaţa

390
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 71 de ani şi o femeie de 64 de ani şi-au pierdut viaţa, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN 79 Arad-Oradea, la kilometrul 20, în zona localităţii arădene Şimand, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Infotrafic precizează că accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00, din cauza neadaptării vitezei la suprafaţa carosabilă umedă, conducătorul autoturismului, în vârstă de 71 de ani, a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând într-un copac de pe marginea drumului.

Centrul Infotrafic face un apel către toţi conducătorii auto solicitându-le maximum de prudenţă în timpul deplasărilor.

"Atenţionăm, totodată, în privinţa pericolului pe care îl reprezintă pentru siguranţa participanţilor la traficul rutier suprafeţele carosabile umede din cauza ploii. De menţionat că în numeroase zone din ţară se înregistrează precipitaţii care micşorează vizibilitatea şi reduc aderenţa pneurilor la suprafaţa de rulare. De aceea, solicităm insistent să se circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum şi trafic, să se utilizeze luminile de întâlnire, care fac autovehiculele mai vizibile pe şosele. Şi, nu trebuie uitat faptul că centura de siguranţă este accesoriul care, în multe împrejurări, salvează viaţa. De aceea, este necesar să fie folosită permanent", arată sursa citată.

Mediafax

Comentarii

comentarii