Acasă Eveniment Acţiune caritabilă de donare de sânge, la Jimbolia

Acţiune caritabilă de donare de sânge, la Jimbolia

972
DISTRIBUIȚI

marina rodica radu donare sangeSub sloganul „Sângele nu are culoare politică”, consilierul judeţean PSD Marina Rodica Radu organizează, împreună cu Organizaţia Femeilor Social-Democrate Jimbolia, vineri, 28 iunie, o inedită acţiune de donare de sânge. Evenimentul are loc cu începere de la ora 8.30, la Casa de Cultură din Jimbolia.

Doamnele social-democrate nu vor ca acţiunea lor să aibă o tentă politică, aşa că invită toţi locuitorii din zona Jimbolia să facă un gest nobil.

„În acţiunea organizaţiei de femei PSD Jimbolia este implicată şi administraţia locală şi toţi locuitorii care vor să facă un gest frumos. Din recoltarea de sânge de la un adult se poate salva viaţa a trei copii. Tichetele de masă obţinute din donarea de sânge le vom transforma în alimente care vor ajunge pe masa familiilor nevoiaşe din zonă. Ne dorim ca la acţiunea noastră să participe cât mai multă lume şi să o repetăm şi în alte localităţi din judeţul Timiş”, ne-a spus consilierul judeţean Marina Rodica Radu, organizatorul evenimentului.

Acţiunea de donare de sânge va dura aproximativ patru ore. Sângele colectat urmează să fie preluat de Centrul de Hematologie din Timişoara.  

Comentarii

comentarii