Acasă Administraţie Acoperirea nasului şi a gurii devine obligatorie la Buziaș. Amenda pentru nerespectarea...

Acoperirea nasului şi a gurii devine obligatorie la Buziaș. Amenda pentru nerespectarea deciziei este 100 de lei

1786
DISTRIBUIȚI

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Buziaş din judeţul Timiş a decis că fiecare persoană din localitate va fi obligată să îşi acopere nasul şi gura în spaţiile publice. Amenda pentru nerespectarea acestei decizii este de 100 de lei.

 Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Twitter  Distribuie pe Email

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Buziaş a hotărât, marţi, ca purtarea măştilor sau a altor forme de acoperie a nasului şi a gurii (şal, eşarfă, bandană etc.) să devină obligatorie pe întreg domeniul public al unităţii administrativ teritoriale Buziaş.

”Această măsură va intra în vigoare începând de luni, 13 aprilie şi va fi valabilă pe toată durata declarării stării de urgenţă. Nerespectarea acestei hotărâri se sancţionează cu amendă de 100 de lei şi poate fi aplicată de organele abilitate pentru ordine şi control. Până luni, se vor organiza activităţi de prevenţie şi promovare a acestei măsuri. Scopul introducerii ei este de a preveni cetăţenii de pericolul contaminării şi de a-i conştientiza asupra importanţei sănătăţii lor şi a celor din jur”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Buziaş.

Comentarii

comentarii