Acasă Actualitate Acrobații de la Voalá Spania și de la eVenti Verticali i-au ținut...

Acrobații de la Voalá Spania și de la eVenti Verticali i-au ținut cu sufletul la gură pe miile de timișoreni, în Piața Victoriei

395
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 15 iunie și duminică, 16 iunie, tot de la ora 22, în fața Teatrului Național, a venit rândul artiștilor acrobați de la compania italiană eVenti Verticali să îi țină cu sufletul la gură pe timișorenii reuniți în Piața Victoriei.

Astfel, ei au venit cu un nou spectacol de dans pe verticală – Quadro, în care artiștii evoluează pe o scenă verticală, la peste 25 de metri înălțime.

Visul de a dansa pe un zid aflat în plin zbor. Ca un creion ce dansează pe foaia alba de hârtie, dansul la verticală va umple acest spațiu de viață, de culoare și de măiestrie. O scenă dispusă vertical, suspendată la peste 25 de metri înălțime, Quadro reprezintă spațiul ireal în care evoluează patru dansatori cel puțin la fel de ireali.

Joi și vineri  au ținut spectacol acrobații din cadrul companiei de balet aerian Voalá din Spania. Ei i-au extaziat pe miile de timișoreni reuniți, în Piața Victoriei, cu spectacolul Station, secțiunea Outdoor a FEST-FDR2019.

Spectacolele, la care accesul publicului e liber, au loc în fiecare seară de la ora 22, până marți, 18 iunie.

Ultimele două reprezentații ale FEST Outdoor al FEST-FDR2019 aduc luni, 17 iunie și marți 18 iunie de la ora 22, în Piața Victoriei, o companie poloneză de mare tradiție: Kto Theatre.

Artiștii vin cu unul dintre cele mai celebre titluri din repertoriul lor: The Fragrance of Time(Parfumul timpului), un spectacol care a călătorit în întreaga lume, cucerind inimile spectatorilor din Brazilia până în Tunisia, din Mexic până în Coreea de Sud cu poveștile sale, apropiate oricărei inimi, indiferent de țară, de vârstă sau statut social. 

The Fragrance of Time este o recreare teatrală a universului copilăriei. Personaje pline de culoare și situații, uneori amuzante, alteori terifiante, recompun universul acestui spectacol unic despre copiii și adolescenții dintotdeauna și despre adevăruri eterne ca frica, umilința, și, mai cu seamă, iubirea. 

FEST-FDR2019 este organizat de Teatrul Național din Timișoara cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

Comentarii

comentarii