Acasă Sport ACS Floreta Timișoara – cel mai bun club din România: 3 medalii...

ACS Floreta Timișoara – cel mai bun club din România: 3 medalii de aur, 3 de argint și 4 de bronz

DISTRIBUIȚI

ACS Floreta Timișoara s-a întors de la Campionatul Național de Copii cu 10 medalii: 3 medalii de aur, 3 medalii de argint și 4 de bronz.  “Să ajungi cel mai bun club din țară la nivel de copii este greu, să reușești să îți menții poziția cu un grup nou de sportivi este o performanță.

Am avut parte de emoții la toate categoriile, sportivii timișoreni fiind adversari de temut pentru ceilalți participanți, luptându-se  pentru aur in 6 categorii din 8. Felicitări tuturor participanților și medaliaților noștri!”, este mesajul clubului.

 

Premiații

 

Marișescu Maya

David Ștefania

Ciucur Cezara

Adoch Elena

Echipa de fete ACS Floreta Timisoara- (Maciu Amalia, Adoch Alexandra, Marișescu Maya) aur

Fey Alan-aur

Vasilache Rares

Efros Filip – aur

Oliver Chinte

 

Echipa de baieti ACS Floreta Timisoara(Alan Fey, Vasilache Rares,Efros Filip)

 

Aceste rezultate obligă clubul ACS Floreta Timișoara să își continuie munca de până acum și să își construiască echipe de juniori și seniori pentru a oferi continuitate sportivilor talentați și care visează la o medalie olimpică!

 

Pentru participarea la Campionatul Național, cei mai buni sportivi au primit echipamente specifice prin proiectului “În gardă! Căutăm campioni pentru Timișoara!” –  proiect sportiv realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara, finanțat prin Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.

 

Comentarii

comentarii