Acasă Actualitate ACS Poli are datorii și la chiria stadionului. CJ Timiș încearcă să...

ACS Poli are datorii și la chiria stadionului. CJ Timiș încearcă să recupereze, din nou, datoriile de la LPF

1323
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara are datorii la chiria stadionului Dan Păltinișanu. Peste 200.000 de lei. CJ Timiș încearcă să recupereze banii de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). Administreația județeană a încercat și acum cinci luni recuperarea sumelor restante, printr-un contract de cesiune de creanțe, direct de la LPF. Nu a reușit, iar contractul a fost reînnoit și suma a crescut de la 183.000 lei la 212.000 lei.

CJ Timiș încearcă să recupereze banii printr-un contract de cesiune de creanțe cu Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). Acești bani urmează să vină direct de la Ligă în contul administrației județene, să nu mai intre în contul echipei de fotbal. Sunt o parte din banii pe care trebuie să îi dea Liga Profesionistă de Fotbal către clubul ACS Poli Timișoara pentru drepturile de participare în Cupa Ligii.

Creanțele ACS Poli către CJ Timiș sunt de 212.802,94 lei: contravaloarea chiriei – 169.140 lei, 8.755 contravaloare servicii curățenie și majorări de întârziere – 34.907,24 lei, calculate la data de 28 august 2017.

Consilierii județeni din Timiș au votat un nou proiect de hotărâre prin care se aprobă încheierea unui contract de cesiune de creanțe în vederea recuperării unor debite pe care Asociația ACS Poli Timișoara le are față de CJ Timiș. Proiectul a trecut, deși consilierii județeni PNL au votat împotrivă.

Comentarii

comentarii