Acasă Actualitate ACS Poli Timișoara – datorii de sute de mii de euro către...

ACS Poli Timișoara – datorii de sute de mii de euro către foști jucători

940
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții ACS Poli Timișoara au datorii de 300.000 de euro către foști jucători. Președintele clubului ACS Poli Timișoara Radu Birlică spune că nu mai are de unde da acești bani și are nevoie de susținere.

A informat și componenții ONG-ului (Consiliul Local Timișoara, Consiliul Județean Timiș, Universitatea Politehnica Timișoara) care susține clubul despre acest lucru

Din vară până acum s-au plătit 1,7 milioane de euro la ANAF, datorii către terți și jucători, suntem în continuare cu o restanță de 300.000 de euro la jucători, restanță care ne dă fiori. Pentru membri ONG-ului și mediul de afaceri nu este un efort foarte mare, trebuie să găsim soluții de finanțare, să plătim această datorie. Semnalul de alarmă l-am tras în urmă cu o lună.Avem o echipă cu 11 jucători tineri, care vor face poarte din viitorul lui Poli, o echipă întărită substanțial. Este păcat de această echipă să nu continue la nivel înalt și să nu aibă fotbaliști care vor fi vânduți, să se autofinanțeze. Asta implică susținere din partea membrilor ONG-ului, eu am depus toate eforturile să fim pe linia de plutire, susținut de domnul primar Nicolae Robu, care ne-a fost alături permanent. Eu nu doresc ca echipa să fie penalizată. Eu singur nu pot face față acestei datorii”, a spus președintele clubului ACS Poli Timișoara Radu Birlică.

Comentarii

comentarii