Acasă Sport ACS Poli Timișoara a învins liderul CFR Cluj cu 4-3 –...

ACS Poli Timișoara a învins liderul CFR Cluj cu 4-3 – Video

DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara a produs prima înfrângere din acest sezon liderului CFR Cluj, sâmbătă, cu scorul de 4-3 (2-0), pe stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara, în etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.

Bănățenii au condus cu un neverosimil 4-0 după 60 de minute de joc, dar ardelenii au reușit să puncteze de trei ori în decurs de opt minute și au revenit în joc, dar Poli a obținut victoria.

Alex Munteanu a fost cel mai bun jucător al gazdelor, deschizând scorul (2), cu un șut de la aproape 40 de metri care l-a surprins pe portarul Andrei Cosmin Vâtcă, și marcând ultimul gol al bănățenilor (60). Gabriel Cânu (33) a înscris și el din centrarea lui Munteanu, iar Octavian Drăghici (55) a marcat în urma unei mingi respinse de un fundaș clujean.

Senegalezul Ibrahima Balde, introdus după pauză de Dan Petrescu, a marcat primele sale goluri în Liga I (73, 77), cealaltă reușită a oaspeților fiind de fapt un autogol al lui Gabriel Cânu (81), după un șut al lui Dan Nistor.

ACS Poli a marcat pentru prima oară patru goluri într-un meci de când joacă în Liga I. CFR Cluj avea cea mai bună apărare din campionat înaintea acestei etape, cu un singur gol primit, în prima etapă. Singurele echipe neînvinse au rămas CS Universitatea Craiova și FCSB.

BRAVO POLI !!!Avem echipă, avem valoare!Bravo, excelenți jucători!Bravo, excelent antrenor, Ionuț Popa!Bravo, super echipă managerială -Sorin Drăgoi, Radu Birlica, Adrian Neaga!Să ai la un moment 4-0 cu CFR Cluj! Să câștigi cu 4-3 cu CFR Cluj, echipă neînvinsă primele 7 etape și cu un singur gol primit, favorită la titlu în acest an, înseamnă MUNCĂ, înseamnă VALOARE, înseamnă DĂRUIRE!AVEM OBLIGAȚIA MORALĂ, noi, timișorenii -simplii cetățeni și mediul de afaceri -da, oameni buni: SIMPLII CETĂȚENI ȘI MEDIUL DE AFACERI!– să susținem această echipă frumoasă, curată, valoroasă, în plus spectaculoasă, care face atâta cinste orașului, județului, regiunii noastre și reprezintă, împreună DOAR cu învinșii noștri de astăzi, întreaga jumătate de Vest a țării -da, asta-i situația în România de astăzi!-.Mergem înainte, încrezători în forțele noastre de toate felurile!Asta-i Poli după care tânjim de-atâția ani! Să-i fim alături! Simplii cetățeni, cumpărându-ne abonamente. Agenții economici, sponsorizând și / sau plătind publicitate!Vom fi din nou ce-am fost și mai mult decât atât!

Posted by Nicolae Robu on 26 August 2017

ACS Poli Timișoara — CFR 1907 Cluj 4-3 (2-0), stadion ”Dan Păltinișanu” — Timișoara

Au marcat: Alex Munteanu (2, 60), Gabriel Cânu (33), Octavian Drăghici (55), respectiv Ibrahima Balde (73, 77), Gabriel Cânu (81, autogol).

Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți: Mircea Orbuleț (București), Stelian Slabu (Brașov); arbitru de rezervă: Dan Grigore Botescu (București)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

Comentarii

comentarii