Acasă Sport ACS Poli Timișoara – victorie importantă cu Gloria Lunca Teuz Cermei 2:1...

ACS Poli Timișoara – victorie importantă cu Gloria Lunca Teuz Cermei 2:1 (1:1)

6611
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara a purtat o victorie importantă cu Gloria Lunca Teuz Cermei 2:1 (1:1), vineri, într-un meci foarte disputat din Liga a 3-a.

La final de meci,  secundul Răzvan Ionilă a prezentat concluziile partidei: „Îi felicit pe băieți, care au tras tare pentru această victorie, au crezut până în ultimul moment și au reușit să întoarcă rezultatul. A fost un meci foarte greu, chiar dacă venim după o serie de meciuri cu rezultate bune.

Astăzi n-am reușit să facem un joc la fel de reușit ca cel de la Dumbrăvița, pe care îl consider aproape perfect, dar contează cele trei puncte bine-meritate pe care le-am obținut. Faptul că am avut o perioadă cu multe meciuri se resimte în continuare, acum a fost și terenul destul de greu, și probabil din aceste motive n-am mai avut chiar aceeași prospețime ca la meciul cu Dumbrăvița.

 Îl felicit pe Toboșaru, și eu și Silviu avem discuții în fiecare zi cu el, ne dorim să îl ducem pe un drum bun, să se concentreze zi de zi la antrenamente, și îi doresc s-o țină tot așa, să dea și goluri și să crească în joc. Atât el, cât și ceilalți jucători tineri, au calități pe care încercăm să îi ajutăm să le cizeleze, ca să o ajute cât mai mult pe Poli și să aibă cariere la un nivel cât mai înalt”.

Comentarii

comentarii